Автосалон Париж 2010: Освежаване за Lexus IS

Main August 27, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1496 views | no comments

Lexus ще демонстрира освежената гама- версия 2011 година, на стилния си модел IS по време на международното изложение в Париж през октомври. Новостите са свързани предимно с лансирането на нов дизелов задвижващ агрегат и оптимизирането на актуалната двигателна гама, но и с няколко козметични, но ясно различими промени в дизайна. В същото време, нивото на изпълнение F-Sport вече идва както в бензинов, така и в дизелов вариант.

Новият задвижващ агрегат в гамата на Lexus IS е за версията IS 200d и въпреки обозначението си, турбодизеловият мотор е 2.2 литров, с максимална мощност от 150 конски сили. При IS 250 пък откриваме оптимизирана шестстепенна роботизирана предавателна кутия. Тя е комбинирана с 2.5 литров, V6 бензинов двигател с 208 консик сили.

На салона в Париж ще бъде демонстрирана също така и обновената суперспортна версия IS F. Оборудвана с отговарящ на Euro 5 стандарта петлитров, V8 двигател, тя обещава максимална мощност от 410 консик сили и максимален въртящ момент от 500 Нм. Предавателната кутия е осемстепенна роботизирана, ускорението от 0 до 100 км/ч осъществимо за 4.7 секунди, а максималната скорост е електронно ограничена на 270 км/ч.

 
Keywords:   lexus
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...