Автосалон Париж 2010: Освежена Mazda2

Main August 23, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1775 views | no comments


По време на международното автомобилно изложение в Париж, ше се състои европейската премиера на обновената Mazda2 на Mazda.

Световният автомобил на годината 2008 е получил нова лицева решетка с броня, обновен интериор, оптимизирани окачване и гама задвижващи агрегати, отговарящи на Euro 5 емисионния стандарт, както и нова модификация с автоматична предавателна кутия.

Компания на освежената Mazda2 ще прави и "лифтираната Mazda5, която ще дебютира с нов икономичен MZ-CD 1.6 литров дизелов двигател. Новият задвижващ агрегат идва с максимална мощност от 115 конски сили и среден разход на гориво то 5.2 литра на 100 километра.

От Mazda обявиха също така, че новия задвижващ агрегат ще се предлага и Mazda3, като тази модификация на автомобила ще се нуждае от само 4.4 литра гориво за изминаването на всеки 100 километра.


 
Keywords:   cd 1, mazda, mazda2, mazda3, mazda5
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...