Ален Прост стана лице на Renault

Main February 27, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8305 views | no comments

Тази година четирикратният световен шампион на Формула 1, живата легенда Ален Прост, прие да стане „посланик“ на френската марка Renault.
Над трийсет години след началото на красивата история, свързала пилота с „Режията“, той започва с нея сътрудничество от нов вид и с целия си опит и слава ще се старае да допринася за положителния имидж на бранда и неговите продукти.
За една година Прост съумя да направя симбиозата в качеството си на пилот на Renault в редица спортни демонстрации и прояви на марката.
„Историята на Renault е много тясно свързана с тази на автомобилния спорт и съм привързан към тази марка, заедно с която написах няколко от най-хубавите страници в кариерата си. Така че съвсем естествено приех мисията си на неин „посланик“, е изявлението на Ален Прост.
Началото на сътрудничеството бе поставено в четвъртък в Москва, където пилотът се включва в Race Stars зад волана на Renault Duster.


 
Keywords:   duster, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...