А-класа с 425 „коня“

Main August 1, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10710 views | no comments

„Малко грим, повече мощност и много шик“ - така би могло да звучи мотото за новия тунинг комплект, който от Vath са разработили за Mercedes A 45 AMG. Всъщност компактният Benz, който в заводската си версия генерира 360 „коня“, няма реална нужда от подобрения. Въпреки това германската тунинг фирма се заема да модифицира най-мощната серийна А-класа и повишава „конете“ й до 425, а въртящия момент – до 515 Нм. 65-те допълнителни „кончета“ са постигнати преди всичко с промени по електрониката на мотора, както и със специален Downpipe и спортен катализатор.

Системата от клапи на ауспуха позволява звукът на 2-литровия турбомотор да бъде регулиран в зависимост от мястото на шофиране (писта/жилищна зона). Засега тунерите не казват с колко увеличената мощност намалява времето за ускорение. За максимално добро поведение в завой се предлага спортно окачване, с което клиренсът на автомобила намалява до 65 мм (идеално за България!). Проектът е завършен с 20-цолови джанти.

Агенция Speed-Press

 
Keywords:   Тунинг
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...