Злосторник развива болтове на джанти

Main August 1, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10635 views | no comments

Шофьорите във Волфсбург са в постоянен страх, откакто се разбира, че злосторник развива болтовете на джантите и по този начин застрашава здравето и живота на участниците в движението. Полицията в германския град съобщава, че са постъпили сигнали за 24 автомобила с разхлабени болтове. Неизвестният извършител се е фокусирал предимно върху автомобили от обществените паркинги на Vоlkswagen, намиращи се в близост до щаба на компанията. Известни са и случаи на засегнати автомобили, паркирани в централната част на града. Затова служителите на реда призовават гражданите на Волфсбург да проверяват по-често колелата на машините си.

За щастие само едно ПТП досега

До този момент заради развитите болтове са били създадени няколко опасни ситуации: на магистрала 39 в близост до Брауншвайг жена се удря в мантинелата, след като едно от колелата й се откачило. Служителката на VW обаче успява да овладее колата си, така че да избегне по-тежка катастрофа. 45-годишен моторист от Гифхорн забелязва по-рано – още на паркинга, че задното колело на двуколесното му превозно средство е с разхлабен болт. В повечето случаи водачите са усетили проблема още при появата на силния шум от съответното колело. Извършителят или извършителите на опасното деяние са разхлабвали или сваляли болтовете, леко са „освобождавали“ тазовете и са чупили секретните болтове.

Агенция Speed-Press

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...