Без ограничения за Opel Insignia OPC

Main April 15, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2640 views | no comments

Opel обяви подробности за новата модификация Unlimited на суперспортната си Insignia OPC. В резултат на нанесените корекции и по-точно на елиминирането на някои ограничения, автомобилът е в състояние да развие максимамална скорост на движение от до 270 км/ч.

Opel Insignia OPC Unlimited се отличава от "стандартната си версия чрез синьото цветово решение на логото Brembo на спирачните си апарати, новите си основни инструментални уреди, както и с факта, че при поръчката на колата, тя ще "идва със специален курс за обучение, организиран от Opel.

Мощният 325 конски сили автомобилът може да бъде оборудван с шестстепенна механична или новата автоматична предавателна кутия. Времето за ускорение от 0 до 100 км/ч варира от 6 до 6.6 секунди в зависимост от купето и трансмисията, които си е избрал клиента. Срединят разход е между 10.6 и 11 литра на 100 километра.

Продажбите на най- бързият сериен модел в историята на Opel започват през този месец, като цената за Германия е определена на 48 605 евро за версията с четири врати и механична скоростна кутия.

 
Keywords:   brembo, opel insignia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...