KIA Motors - спонсор на Copa America Argentina 2011

Main April 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2665 views | no comments

KIA Motors стана “Международен златен спонсор” на предстоящото футболно първенство Copa America 2011. Договорът за спонсортсво бе подписан днес на официална церемония в Буенос Айрес, Аржентина, от г-н Томас О, вицепрезидент и COO на KIA Motors Corporation и Еугенио Фигуередо, вицепрезидент на CONMEBOL.
По време на Copa America 2011, KIA ще предостави автомобили от богатата си моделна гама на местния организационен комитет, като се стреми към увеличаване популярността на бранда посредством разнообразни маркетингови дейности – позициониране на рекламни пана, излъчване на телевизионни клипове по време на мачовете и експониране на модели на стадионите.
В допълнение KIA ще активира в световен мащаб промоционалните кампании ‘Champ into the Arena’ и ‘Lucky Drive to Copa America’, на които ентусиазирано откликнаха 37 000 футболни фенове от 14 различни страни по време на Световното първенство по футбол през 2010 и 42 специално поканени клиенти от 19 страни по време на Аустралиън Оупън тази година.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...