„Булвария” отпразнува 20 години от създаването си и показа своите успехи и бъдещи планове

Main June 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3585 views | no comments

„Булвария Холдинг“ отпразнува своя 20-и рожден ден вчера със специално събитие, което предизвика небивал интерес сред водещите представители на бизнеса, светските среди, както и на любителите на качествените автомобили.
Новият шоурум на компанията на бул. „Христофор Колумб“ №43 в София стана сцена за интересни личности, музикални изненади, страхотни награди, стилни напитки и кетъринг. Гости на рождения ден бяха партньори, клиенти и приятели на компанията. Мултимедийна презентация показа успехите на „Булвария” от 1991 до 2011 година през призмата на важните събития в „България”, култовите модели на Opel и Chevrolet, както и музикалните хитове за съответната година, изпълнени на живо.
Водещ на събитието бе Иван Динев - Устата, който успя да привлече вниманието на публиката и да накара гостите поне за миг да забравят своите всекидневни проблеми и да се потопят в забавната атмосфера. Двама от гостите на празненството се оказаха късметлиите, които водещият изтегли в дългоочакваната томбола. Те спечелиха по два билета за ВИП зоната на концерта на Стинг в София днес, а за да бъде усещането им за щастие пълно – те ще бъдат закарани до концерта в луксозните Opel Insignia на „Булвария”.
Перла в короната на събитието бе неповторимият Opel Olimpia, сътворен през далечната 1938 г. а, но запазил очарованието и свободния дух на своите създатели от Opel. Гостите на събитието оставиха върху него своите подписи, пожелания към „Булвария”, както и любимите си крилати фрази.

 
Keywords:   chevrolet, opel
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...