Русия: Новата “къща” на Mitsubishi

Main June 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3850 views | no comments

Според информация на auto.lenta.ru, през май Русия е станала най-големия пазар за продуктите на Mitsubishi Motors в цял свят. През изминалия месец, в страната са били реализирани 7619 представителя на марката, което е със 163% повече в сравнение със същия период на 2010 година. През май в Страната на неограничените възможности са били закупени 7568 нови автомобила Mitsubishi.

1175 от продадените през изминалия месец коли на Mitsubishi в Русия са били представители на модела Pajero, 809 на пикапа L200, а 770 на Pajero Sport. Новите регистрации на марката в страната от началото на годината са на ниво от 29 497 автомобила.

През изминалата календарна година, продажбите на Mitsubishi в Русия достигнаха ниво от около 45 500 единици, което беше с 10% по-добър резултат в сравнение с предходната. Най- голяма за миналата година е била реализацията на марката в САЩ- около 55 7000 автомобила.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...