Десет броя Abarth 500 Gulf отиват в Люксембург

Main January 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5378 views | no comments

Произведен в само 10 екземпляра, малчуганът е направен с партньорството на Gulf. Петролната компания иска да отпразнува своите 10 години присъствие в Люксембург.
За случая италианката облича небесносиньото и оранжевото – цветовете на Gulf, които красят и тялото на Gulf McLaren F1 GTR, състезавал се през 90-те.
Модификацията е получила пакета Esseesse (160 к.с.), който включва изпускателна система Record Monza и спортни седалки Corse Sabelt със сини гърбове и логото на Gulf.
Всеки един от новата серия на Abarth 500 е номериран и ще се продава с официален сертификат. Един от моделите ще бъде приведен в действие на една от бензиностанциите в страната.
Никъде другаде освен в Люксембург няма да се появи Abarth 500 Gulf. Въпреки това „Скорпионът” се влюби в тази специална версия и обмисля да произведе още такива и да ги продаде.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...