Джей Лено лансира часовниците Bianci Pro Racing за автофенове

Main May 25, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7070 views | no comments

Ръчният часовник разкрива доста от индивидуалността на човека. Носите Rolex? Явна фукня! Casio? Хипар. TAG Heuer? Лео ди Каприо.

На пазара вече е нова фамилия часовници, която ще каже на света, че сте запален по автомобилите и гаранция за това е че Джей Лено е на нейна страна. Фамилията на часовниците е Bianci и само поглед към серията й Pro Racing Watch подсказва за връзка c яките и бързи автомобили. Ярки "състезателни" цветове, големи цифри и здрав изглед направо подвикват "автоспорт". Часовниците са стоманени с три вида верижки - полирана стомана, специална кожа и гума.

Най-доброто на новата фамилия е цената. Има и други часовници с подобни претенции към сърцата на автофеновете, но ценово са доста недостъпни с четирицифрените си позиции. Pro Racing Watches са позиционирани ценово между $300 и $364.

Jay Leno се е обвързал здраво с марката, която предлага намаление от 20% за стоката си, която използва специален код "Leno20". За повече подробности вижте сайта на Bianci Watches.

 
Keywords:   jay leno, tag heuer, watches
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...