Димитър Илиев стартира новия рали сезон с Nokia N9

Main December 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5190 views | no comments

Шесткратният рали шампион на България Димитър Илиев реши да стартира сезон 2012 г. не само с изключително бързата си Skoda Fabia S, но и с новата си супер придобивка - Nokia N9. Решението на автомобилиста изобщо не е случайно. Още с появяването си в каталога на VIVACOM, смартфонът успя да се наложи като шампион номер едно в своята категория по предварителни поръчки - не само заради атрактивната цена, невероятния дизайн от специален поликарбонат и техническите си характеристики, но и заради безплатната навигация и карти за региона, които устройството предлага по време на шофиране.
Nokia N9 се отличава също и с гласова функция „завой по завой“, бърз мобилен уеб браузър, поддържащ богата мултимедиа, супер ярък Clear Black дисплей, 8 MP камера с оптика Carl Zeiss и опция за HD, голям набор от игри, музика и видео, e-mail в движение, както и специално разработено Drive приложение, което е оптимизирано за ползване в колата чрез прости touch функции. С две думи - всичко най-добро за човек с високи очаквания като Митко Илиев.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...