Д-р Тил Трукенмюлер: „Възможно е да се направят добри неща в България”

Main October 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 14585 views | no comments

Почетният консул на България в Щутгарт е доволен от сътрудничеството с S Media Team. Дори започналата от днес в София автомобилна конференция показва, че в България е възможно да се правят добри неща, каза в презентацията си д-р Тил Трукенмюлер, в качеството си на президент на консултантската фирма IMACOS Truckenmuler&Company. Той визираше конкретно съвместната работа с издателство S Media Team (BBC TopGear, Auto Bild, Агенция Speed-Press и др. заглавия) по организирането на конференцията. Фирмата IMACOS Truckenmuler&Company работи и по проекта „Автопарк България”. „Този проект е важен за страната, има прогрес, има интерес от инвеститори, но засега не мога да назова имена, защото не е професионално това да се прави преди подписите”, каза той.
Фирма „Трукенмюлер и къмпани България“ (IMACOS) е немска консултантска компания със седалище в Щутгарт (1998 г.), ориентирана към реструктуриране на предприятия основно в автомобилната индустрия. Компанията има повече от 20 години опит в изграждането на производствени единици в Източна Европа. В края на 2010 година отваря собствен офис в България. Основната й дейност е свързана с консултиране на фирми, оптимизиране на административни и производствени процеси, повишаване на ефективността на предприятията. Усърдно работи за привличане на инвеститори в България, както и за разширяване на пазарите на българските производители на западноевропейските пазари.
Сред причините IMACOS да избере България за своя бизнес д-р Трюкенмюлер посочи и наличието на добре обучен и знаещ езици персонал.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...