Егоистична Годзила

Main February 8, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4315 views | no comments

Nissan разпространи информация за европейската модификация на специалната серия Egoist на суперспортната Годзила- GT-R. Всеки един от представителите на екслузивната версия на модела ще бъде съобразен изцяло с изискванията на бъдещите си собственици.

Бъдещите щастливци обаче ще трябва да се изправят пред нелека задача. От Nissan са предили 84 опции за персонализация на интериора, като в това число са включени изключително и само най-добрите предложения по отношение на естествената кожа, цветовете и текстилите.

Видео

"Егоистичната Годзила, разработена на базата на версията 2011-та година на Nissan GT-R, ще бъде оборудвана също така с уникална за серията аудиосистема BOSE, специални джанти и карбонов заден спойлер, оптимизирано окачване, подобрена електроника, по-големи спирачни апарати и дискове, спортни гуми, специална емблема на волана и други. GT-R Egoist ще бъде и единственият представител на своя модел, който ще може да бъде решен цветово в уникалният за серията Ultimate Opal White бял цвят.

Видео

Nissan GT-R Egoist идва с познатият 3.8 литров, V-образен, шестцилиндров задвижващ агрегат, който обаче обещава 530, вместо 485 конски сили. Максималният въртящ момент на двигателя също е увеличен- от 588 на 612 Нм.

В резултат на нанесените "корекции, "егоистът може да се похвали с ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.046 секунди и максимална скорост на движение от 315 км/ч. Сериозен принос за първото от постиженията има и специалният режим за оптимално потегляне от място R Start. В същото време, при модификацията се отчитат понижения в отделяните вредни емисии и разхода на гориво.

Видео

 
Keywords:   egoist, nissan, opal
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...