Екслузивно от Volkswagen: Златен Touareg и спортен Race Touareg 3

Main January 26, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5114 views | no comments

По време на започналото днес автомобилно изложение в Катар, Volkswagen демонстрира две екслузивни версии на новото поколение на модела си Touareg. Макар и двете да са само концептуални, поне за момента, едва ли ще има някой учуден, ако германският гигант пусне силно лимитирана серия на автомобилите, единствено за нуждите на местния пазар.

Първият от концептуалните автомобили представлява специална версия на състезателния Touareg от Рали Дакар, която обаче може свободно да бъде управлявана по стандартните пътища. Race Touareg 3 идва с максимална мощност от 228 кВт или 310 конски сили, леко модифицирана конструкция, нови 18-цолови джанти BBS и ускорение от 0 до 100 км/ч за под 6 секунди. По отношение на интериора, дизайнерите на Volkswagen са запазили единствено предпазна клетка (ролбара), добавили са нови спортни седалки Recaro, множество алуминиеви и карбонови апликации, и други.

Втората концепция на тема Touareg 3 е не по-малко впечатляваща. Тя се нарича Touareg Gold Edition и както подсказва самото й име идва с акцент върху ценният метал. 24-каратово златно покритие откриваме върху 22-цоловите джанти, релсите на тавана, предпазните ленти, рамките на стъклата, капаците на огледалата за задно виждане и въздухозаборниците. Злато откриваме и в интериора на всъдехода, където сериозно е наблегнато и на употребата на естествена кожа.

 
Keywords:   bbs, gold edition, volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...