Всичко за ... Fiat Freemont

Main January 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4350 views | no comments

Източник: www.fiat.bg

Fiat Freemont, международен дебют на Автосалон Женева 2011

Предстоящият Международен Автосалон Женева ще бъде домакин на представянето на новия Fiat Freemont, чийто продажби ще стартират през втората половина на 2011г.

Freemont е изграден на базата на Dodge Journey. Това е първият автомобил Fiat, който се създава в партньорство с Chrysler Group. Ще се произвежда в мексиканския завод Толука, където се произвежда и 500 за американския пазар.
Името извиква в съзнанието чувство за свобода, удоволствие от живота и от приключението и дава възможност да се справиш спокойно във всяка ситуация, която възникне в ежедневието.

Автомобилът комбинира гъвкавост и практичност със своя отличителен и оригинален стил. Размерите (дължина 489см, ширина 188см,височина 172см) гарантират голяма интериорна просторност, допълнена от най-доброто междуосие в своята категория (289 см).

Fiat Freemont гарантира максимално пространство, комфорт и подвижност , благодарение на своите 7 седалки с автентичен трети ред просторни седалки, които са лесно достъпни, тъй като вратите се отварят на 90°. Седалките от третия ред могат да бъдат сгънати лесно с едно просто движение, за да изчезнат напълно и да разширят товарното отделение.

Втория ред седалки може също така да бъде оборудван с иновационна система за помощни седалки за деца: помощните седалки се използват с цел да се осигури правилното седене на децата в автомобила, оптимизирайки геометрията на предпазния колан и гарантирайки по-голяма безопасност, практичност и комфорт.

Комфорт по време на пътуване е осигурен също чрез висока позиция за управление, нови просторни и ергономични седалки, голяма площ за багаж с две отделения и обем до 1461 л.

Изцяло новото купе за пътниците се характеризира с модерен дизайн и приятни материали. Характеристиките включват хромирани елементи по таблото, впечатляваща централна конзола и иновационна информационна-развлекателна система с голям цветен тъчскрийн.

Двете нива на оборудване в новия Fiat Freemont ще предлагат най-голямо разнообразие от опции, сред които: 7 седалки, тризонова автоматична климатична система, круз контрол, модерен трип компютър, система за наблюдение налягането на гумите (TPMS – Tyre Pressure Monitoring System), радио с тъчскрийн, с цветен екран и управление от волана. По-градската версия ще включва 17 лети джанти, тъчскрийн радио с 8.4 екран, SD карта и DVD четец, Bluetooth система, задни сензори за паркиране, сгъваеми огледала, автоматично включване на предните светлини и затъмнени задни стъкла.

Freemont ще бъде с предно задвижване с турбо дизелови двигатели (2.0 MultiJet 140 к.с. или 170 к.с.) , комбинирани с механична скоростна кутия. По-късно ще бъдат налични и 4x4 версии с 2.0 MultiJet 170 к.с. и 3.6 л бензинов 276 к.с. V6 двигатели, като и двата ще бъдат с автоматични скоростни кутии. С изключение на мощния 3.6 литров двигател от семейството на Chrysler Group Pentastar и неговата автоматична скоростна кутия, всички останали двигатели са произведени и усъвършенствани от FPT- Fiat PowerTrain.

Динамичното поведение на автомобила е подобрено благодарение на машинното инженерство на Fiat, което е разработило и представя специално окачване и конфигурация на управление за по-голяма точност. Удоволствието от шофирането е гарантирано и чрез значителни подобрения в купето по отношение на шумо -изолацията.

Безопасността е на високо ниво, благодарение на 7 въздушни възглавници , ABS система със спирачен асистент, ESP система с Hill Holder и ERM като стандартно оборудване при всички версии.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...