Женева 2007: Две световни премиери от smart

Main February 23, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1002 views | no comments

За първи път в света, по време на международното автомобилно изложение в Женева, публиката ще има възможността да се запознае отблизо с двете специални версии на новото поколение smart fortwo. Посетителите на салона ще бъдат първите, които ще видят модификациите fortwo BRABUS и BRABUS Xclusive.

В сравнение с тунинговата от BRABUS версия на предходното поколение на smart fortwo, двата нови варианта гарантират с 30% по- голяма максимална мощност. При fortwo BRABUS и BRABUS Xclusive тя достига 72 кВт или 98 конски сили и е генерирана от трицилиндров еднолитров бензинов двигател. Максималният въртящ момент на този задвижващ агрегат достига 140 Нм. Двата мъника са в състояние да се ускорят от 0 до 100 км/ч за по- малко от 10 секунди и да развият максимална скорост на движение от 155 км/ч.

Цените на двете бойни модификации на новия smart fortwo ще бъдат обявени след няколко месеца, а самите автомобили ще бъдат пуснати в продажба през есента на тази година.

 
Keywords:   Brabus, smart fortwo, xclusive
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...