Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY приключи

Main December 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8050 views | no comments

Този четвъртък – 12 декември – Nissan NOTE очаква феновете на радио ENERGY в Mall of Sofia за финала на радио риалитито „Изчезвам след 60 секунди“ – сезон 5.
Голямата награда – чисто нов Nissan NOTE, ще се сдобие със собственик. Надпреварата през последните месеци се превърна в истински напрегнато и вълнуващо шоу. Този четвъртък е и последното изпитание за финалистите – кой от тях ще се окаже най-голям късметлия?
Стартът на финала е точно в 17:00, когато само един от 19 финалисти ще си тръгне с чисто нов автомобил - Nissan NOTE, предоставен от Nissan в България.
Всеки финалист ще се радва и на коледен подарък от радио ENERGY и партньорите му. Но изненади ще има и за всички гости на Mall оf Sofia и феновете на радиото. Специални гости на финала ще бъдат спечелилата награда за Дебют на годината от Годишните музикални награди на БГ РАДИО 2012 Михаела Филева и VenZy и NickName, които ще изпълнят най-големите си хитове и любимата музика на Energy феновете.
Tази година на Големия финал на „Изчезвам след 60 секунди” двата пола са представени почти по равно сред финалистите. Но пък се оказва, че софиянци са били най-бързи. Те са цели 12 участници на този Голям финал. Останалите финалисти ще пристигнат специално от Пловдив, Стара Загора, Варна и Русе.
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението „Изчезвам за 60 секунди”, Четвърти сезон, през последните месеци. Феновете на любимата радио станция можеха да следят на живо емоциите на участниците и да участват заедно с тях чрез Facebook ENERGY. Сега те могат да станат и част от финала на играта на 12 декември в Mall of Sofia.
„Изчезвам след 60 секунди”, Пети сезон, се случва с незаменимото партньорство на Nissan в България.

 
Keywords:   nissan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...