Скицираха предвестник на Q1

Main December 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8020 views | no comments

Детройтският салон традиционно открива новата календарна година през януари. За него компанията Audi вече е подготвила шоукар с елегантна спортна линия и висок клиренс, подходящ за всякакви пътища, писти, за всекидневна употреба и активен отдих.
Концепцията е с характерното за олроуд-автомобилите оформление, но с каросерия в стил „шутинг брейк“.
Дължина 4,20 м, две врати и каросерия, като издялана от един масивен блок – дизайнът е наистина интересен. Линията на покрива слиза ниско и свършва при масивните С-колони, а задницата е оформена като на купе. 19-инчовите колела довършват облика на този автомобил, който сякаш е символ на концентрираната енергия.
Дизайнерски елементи, типични за електрическата серия e-tron на Audiq подсказват, че може би шоукарът ще е с екологично задвижване.
Макар че от компанията не потвърждават име за модела, повече от ясно е, че този шоукар е предвестник на Q1. Серийният модел е планиран за 2016 г.

 
Keywords:   Audi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...