Как ще изглежда следващото GranTurismo

Main October 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4425 views | no comments

Това е концепция на следващото поколение Maserati GranTurismo. Тя е дело на четирима студенти дизайнери, работещи под надзора на FIAT, компанията майка на Maserati. Дизайнерите не са предприели радикални промени по общите пропорции на колата, като в същото време са добавили елементи, съзадващи футуристично излъчване.
За да се подорби аеродинамичният профил на колата, предните и задните надвеси са значително намалени, предното стъкло е удължено с 10 см, а задните колела са покрити изцяло. Формата на радиаторната решетка е нова, фаровете вече са интегрирани в арките на предните колела, страничните огледала са заменени с две малки камери, монтирани високо в А-колоните. В задната част са добавени LED светлини във форма, наподобяваща тризъбеца на марката.
Покривът е изцяло стъклен, осигурявайки по-добра видимост и комфорт на пътниците. Централната част на волана е неподвижна, като в нея е вграден мултифункционален дисплей. Въпреки че няма информация за задвижващия агрегат, дизайнерите са стигнали до заключението, че стандартният 4,2-литров V8 двигател ще бъде най-добрият източник на захранване.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...