Renault Group със силни позиции през третот о тримесечие

Main October 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4400 views | no comments

Оборот от 9,745 млрд. евро през третото тримесечие е отчела компанията Renault, което е с 11,9 % повече отколкото през същия период от 2010 г. при глобален ръст в размер на 12,0 % в автомобилния бранш.
Рекорден брой от 632 412 продажби е постигнала през третото тримесечие от годината компанията. Това е с 6,7 % повече спрямо същия период от 2010 г. Особено забележителен е ръстът в Бразилия и Русия. С 21,9 % са пораснали продажбите отвъд Европа, като са достигнали до рекордното ниво от 305 064 единици.
С 8,0 % дял от пазара на леките автомобили и на товарните, марката Renault се позиционира на трето място в Европа. В товарния сегмент в нашия континент тя затвърди лидерската си позиция и владее 14,8 % от пазара.
Най-успешният модел от марката Dacia в Европа е високопроходимият Duster, затвърдил успеха си с над 28 600 продажби през тримесечието и ръст от + 59 %.
В региона Евразия компанията е отчела ръст от 63,5 %, а в американския те са пораснали с 18,2 % на фона на растеж на пазара с 9,0 %.

 
Keywords:   duster, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...