Крум Дончев и GLOBUL Rally Team очакват с нетърпение рали „Сърбия”

Main June 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2430 views | no comments

Екипажът на GLOBUL Rally Team Крум Дончев/Петър Йорданов очаква с нетърпение началото на рали Сърбия, втори кръг от българския шампионат. Сред причините е и голямата пауза в състезателния календар на първенството – началният старт рали „Траянови врата” измина преди повече от месец. Следващият кръг е в Сърбия и ще се състои в периода 24-26 юни 2011 г., като в момента се провеждат опознавателни тренировки на трасето.
Предстоящото издание на рали „Сърбия” ще има два центъра, подобно на предходния сезон – Валево и Белград, където ще са сервизните зони, респективно през ден 1 и ден 2. Церемониалният старт ще е в центъра на сръбската столица на 24 юни (петък) от 18 ч местно време. Той ще бъде предшестван от административен и технически преглед по-рано същия ден. По време на същинското рали ще бъдат изминати общо 15 специални етапа като голяма част от маршрута е вече позната на участниците от миналата година.
В момента Дончев и Йорданов се подготвят за надпреварата, извършвайки опознавателни тренировки на сръбското трасе. Те вече описаха етапите от началния ден на ралито, а сега на дневен ред са втората серия отсечки.

 
Keywords:   rally team
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...