Кубица - не намира "Нюрбургринг" за привлекателна писта

Main July 14, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2441 views | no comments

Роберт Кубица се надява отборът му БМВ-Заубер да запише стабилен резултат на "Нюрбургринг" следващата седмица, където ще се проведе десетият кръг от тазгодишния шампионат на Формула 1. Полякът не скри, че не харесва особено много пистата, въпреки че тя се счита за домашното трасе на баварците. Роберт се надява на подкрепата на феновете и на намиращия му се в перфектна форма екип, за да подсили представянето си и за да промени мнението си за уникалното трасе.

"Отиването ни на "Нюрбургринг" ще бъде първо и последно на територията на Германия за тази година. Сигурен съм, че ще има много голяма публика, която ще подкрепя специално нашия отбор. Трябва да бъда честен и да споделя, че не намирам трасето за особено привлекателно", отбеляза Кубица.

"Това ще бъде първото ми състезание във Формула 1 на тази писта. Състезавал съм се на митичния "Нордшлайферинг" от 2001 година насам. Поради тази причина, мога да кажа, че съм запознат много добре с конфигурацията, както на голямата, така и на по-малка версия на "Ринга". Мисля, че ще бъде добър уикенд за нас и може би след него отношението ми към "Нюрбургринг" ще се промени", допълни той.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...