Трули - не очаква да завършва на подиума до края на този сезон

Main July 15, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2373 views | no comments

Ярно Трули смята, че в Тойота трябва да се примирят с факта, че няма да успеят да завършат на подиума през тази година, въпреки че преди началото на сезона се заканиха, че спечелят своята първа победа.

Болидът TF107 показа на няколко пъти, че може да се бори и с по-бързите автомобили на решетката, но това не окуражава особено Ярно. "Смятам, че трябва да бъдем реалисти. Единственото, което можем да направим, е да печелим точки. Във Формула 1 всичко се случва и всъщност можем да се качим на подиума в момента, в който най-малко сме го очаквали, но ако гледаме трезво на ситуацията, то ще стигнем до простия извод, че не разполагаме с нужната кола, за да постигнем целите си", коментира Трули.

Италианецът изпитва затруднения с определянето на истинските възможности на колата, тъй като представянето й е крайно непостоянно. "Всичко зависи от това с какви темпове развиваме болида си. Другите отбори правят подобрения по автомобилите си, така че ние също не трябва да губим нишката и да продължаваме напред", завърши той.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...