Луксозни коли, часовници и яхти дефилират в Top Marques Monaco

Main April 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3175 views | no comments

Единственото оцеляло луксозно изложение, Top Marques Monaco, отвори врати вчера. Напук на кризата, форумът разширява площите си със салона Le Guelfe, посветен на висшето часовникарство, и с пристанището „Фонвил“, където ще бъдат изложени суперяхти. Шест производителя на ексклузивни автомобили са избрали именно Монако, за да покажат супермоделите си. Сред премиерите е и Codatronca Monza на SpadaVettureSport. Fisker Karma пък ще демонстрира първото луксозно четириврато електрическо купе, а Anadi разкрива чувствен спортен автомобил. В Монако ще дефилира и McLaren MP4-12C, както и британският „благородник“ Noble M600, изработен ръчно от карбон и с макс. мощност от 650 к.с.
M55 Beast е вероятно най-ексклузивният (и сигурно най-скъпият) електрически велосипед в света. На същия вид енергия разчита и MonoTracer e, най-високоскоростният и икономичен двуместен автомобил, сертифициран да се движи по пътищата. Разходът му е еквивалентен на 1,0 л/100 км, а макс. му скорост – 300 км/ч.
Часовникарската марка Guy Ellia, създадена през 1999 г. перфектно илюстрира авангардното си мислене с модела Rеpеtition Minutes Zephyr.
Своята световна премиера ще направи и високоскоростната яхта Cranchi Endurance 33 L.E. BlackMagic. Интересно е и чудото JetLev-Flyer, което е изработено от карбон и е способно да осъществи човешката мечта за личен полет в стил „Икар“.
Изложението продължава до края на седмицата. Любопитна подробност, че негов медиен партньор е китайско издателство, което публикува годишника „Най-богатите хора в света“.
Традиционно Top Marques Monaco се състои под патронажа на принц Албер.



Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...