Фетел изпробва два модела на Infiniti преди старта в Шанхай

Main April 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2305 views | no comments

Световният шампион от Формула 1 Себастиан Фетел се наслади на спортния дух на два модела на японската луксозна марка Infiniti в навечерието на старта за „Голямата награда на Китай” на специално изпитателно шофиране на тестово трасе в Шанхай. Пилотът на Red Bull, който в неделя триумира с победата в Малайзия, седна зад волана на 5-литров V8 Infiniti FX50, а след това се прехвърли в 3,7-литров V6 Infiniti G37, за да обиколи пистата и да покаже на удивените зрители истинските възможности на двете луксозни коли.
След изпитанието Фетел посети Infiniti Center в Шанхай, където се срещна с почитатели и висши служители на Infiniti. След това 23-годишният пилот обиколи шоурума, за да разгледа пълната гама от модели на Infiniti.
„Днешното изпитателно шофиране на Infiniti беше много забавно. Останах впечатлен – те имат добро пътно поведение и са много мощни, което винаги е добра комбинация. Самият аз напоследък карам FX50 – това е страхотна кола и се радвам, че в Китай отварят още дилърства”, сподели Фетел.
Припомняме, че от този сезон Infiniti е основен партньор на Red Bull Racing.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...