Митко мачка и в Сърбия

Main June 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2460 views | no comments

Димитър Илиев се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка, след победата на рали Сърбия 2011, втори кръг от Българския Рали Шампионат и кръг от Източно-европейската купа на ФИА. В края на съботния ден, петкратния рали шампион на България и неговия навигатор, Янаки Янакиев, имаха преднина от 47,3 сек. пред втория във временното класиране – Крум Дончев (Пежо 207 S2000), след като завършиха с топ времена във всичките девет етапа.

Екипажът на "VIVACOM Rally Team продължи с доброто темпо и през неделния ден. Доказателството за това е аванса от 1:05,6 минута пред втория – Петър Гьошев (Пежо 207 S2000). Трети в западната ни съседка завърши Крум Дончев (Пежо 207 S2000), който изостана на 1:22,5 минута от лидера.

С тази победа Димитър Илиев продължава да води във временното класиране както на Източно-европейската купа на ФИА, така и на Българския Рали Шампионат. Припомняме, че екипът на VIVACOM Rally Team спечели и първият кръг – рали Траянови Врата, където също взе максималния възможен брой точки с бонусите – общо 39.

Петкратният ни рали шампион има и друг повод за радост - той е първият състезател, печелил пет пъти рали Сърбия, в неговата 44-годишна история.

 
Keywords:   rally team
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...