Продадоха последното Bugatti Veyron 16.4

Main June 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2375 views | no comments

Bugatti обяви, че последният (от общо 300) представител на Veyron е бил продаден на клиент в Европа.

Освен с уникалната си изработка и чудовищен шестнадесетцилиндров задвижващ агрегат с 1001 конски сили, Veyron стана известен и като най-бързият сериен автомобил в света. Колата е в състоняние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.5 секунди, а преди една година, Veyron 16.4 Super Sport постави нов световен рекорд за максимална скорост, развивайки уникалните 431 км/ч.

Bugatti Veyron 16.4 Super Sport е последната част от живота на актуалната версия на уникалния модел. Със своите 882 кВт или 1200 конски сили максимална мощност и 1500 Нм максимален въртящ момент, автомобилът е уникален и по още един фактор. Няма друг автомобил в света, максималната скорост на който да е електронно ограничена от производителя на 415 км/ч само поради желанието на компанията да запази гумите на колата....

От компанията коментират, че бъдещият собственик на автомобила никога не е притежавал представител на марката, и че ще получи новата си суперспортна придобивка чак през есента.

 
Keywords:   bugatti veyron
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...