„Мото-Пфое“ обзаведе БФС с четири нови автомобила

Main May 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4690 views | no comments

Вчера бе подписан нов 3-годишен договор за партньорство между „Мото-Пфое“ и Българския футболен съюз. На церемония във фирмения комплекс на компанията на бул. „Сливница“ собственикът й Филип Пфое, заедно с управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов, парафираха договора с президента на БФС Борислав Михайлов. Като част от партньорството БФС получи четири нови автомобила: Range Rover, два автомобила Ford Fiesta и пътнически микробус Ford Transit. Добрите партньорски взаимоотношения между Мото-Пфое и Българския футболен съюз продължават да се развиват с новоподписания договор.
„Мото-Пфое“, официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover за България, традиционно подкрепя родния спорт. Компанията е партньор на Българския футболен съюз от 2006 г. насам.
За изминалите 15 години „Мото-Пфое“ еднозначно доказва неотменната си подкрепа към родния футбол. Като социално отговорна компания с мисъл за бъдещето на България и грижа за опазването на културното и природното й наследство, Мото-Пфое обръща специално внимание и на най-младите граждани на страната.
Компанията ще се фокусира и върху детско-юношеския футбол, осигурявайки годишен фонд за стимулирането му в размер на 50 000 лв. Фондът ще подкрепя талантливи млади българи с отлични постижения във футбола.
В допълнение „Мото-Пфое“ обмисля да разшири дългогодишната си програма за подкрепа на биологичното и културно наследство на България. Дарителската програмата за опазване на природното и културно наследство до момента е инвестирала над 300 000 лв. в проекти в областта на образованието, историческите паметници и екологията. Програмата ще подкрепя и реновиране на спортни площадки в цяла България.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...