НАГРАДАТА ИЧИБАН ОТНОВО С БЪЛГАРСКИ АДРЕС

Main March 25, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1699 views | no comments

Търговското представителство на Тойота в гр.Русе – Ником-Русе ООД - първият български победител в паневропейското състезание за наградата ИЧИБАН, бе награден за втора поредна година с високопрестижното отличие.

Учредена през 2007 г. като нова програма на Тойота Мотор Европа (ТМЕ), тя се присъжда на най-доброто търговско представителство за дадена държава, отчитайки неговите отлични постижения в постигането на пълна удовлетвореност на клиентите. Тазгодишната церемония по връчването на ИЧИБАН ще се поведе в централата на Тойота Европа в Брюксел, на специално организирана церемония. Ником-Русе поведе пред останалите четиринадесет (14) представителства на Тойота в България като показа най-високи резултати в удовлетвореността на своите клиенти.

Дилърът на Тойота в дунавската ни столица Русе отново е победител в надпреварата за наградата ИЧИБАН . Тя се връчва за втори пореден път за отлични постижения в постигането на пълната удовлетвореност на клиента. ИЧИБАН произлиза от японската фраза Окиаку сама Ичибан. В превод - Клиентът на първо място. Самата дума ичибан означава номер едно.

Грижата за клиента винаги е била основен приоритет на Тойота. Затова през 2006 г. Тойота Мотор Европа стартира паневропейска програма, която да отчита удовлетвореността на клиентите. Отчитането се извършва чрез измерване качеството на обслужване, което клиентите получават във всяко отделно представителство на Тойота в Европа. Новата инициатива на Тойота има за цел до 2010 г. да постигне лидерско място на марката във всички европейски страни по отношение на удовлетвореността на клиента – както от процеса на закупуване на автомобила, така и от следпродажбената дейност.

За втори порeден път победителят за България в престижната надпревара е търговското представителството на марката в гр.Русе – Ником-Русе ООД, което застана на челна позиция пред останалите представителства на Тойота в България, показвайки най-добри резултати в пълната удовлетвореност на клиентите по отношение както на продажбената, така и на сервизната дейност.

На специална церемония по връчването на ИЧИБАН в централата на Тойота за Европа в Брюксел, победителите ще бъдат призирани лично от висш служител на Тойота Мотор Европа под формата на статуетка ИЧИБАН и сертификат ИЧИБАН.

Победителите ще имат право да използват логото на ИЧИБАН върху своята официална кореспонденция, визитни картички, рекламни материали и др. в рамките на 2008 г. Събитието получава медийна гласност в европейски и национален мащаб.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...