Необикновен тест-драйв с фокус върху лятото и киното

Main August 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5525 views | no comments

Един нестандартен тест-драйв стартира в София и ще се проведе в още 15 града от страната. Под мотото Movie Drive „Мото-Пфое” дава възможност на всеки желаещ да тества новия Ford Focus. Единствените условия, на които трябва да отговарят кандидатите, са навършено пълнолетие и валидна шофьорска книжка.
Movie Drive е последната, трета фаза от предпремиерата на новия Focus в България. Както подсказва името, освен с шофиране на автомобила този етап е свързан и със създаването на видеоклипове. Тестовете ще се проведат в периода 25 август – 10 октомври. Желаещите се записват по обявен в официалния сайт график и в рамките на един час самостоятелно шофират новия Focus. Заснетите впечатления от тест-драйва се споделят във фейсбук и с помощта на специална апликация се превръщат във видеофайл. За всяко публикувано клипче може да се гласува, а шестимата късметлии, събрали най-голямо одобрение в социалната мрежа, ще спечелят страхотни награди – уикенд за двама в спа хотел в Банско или iPod.
Графикът в различните градове, формуляр за записване и подробности за начина на участие в състезанието с видеоклипове са качени на сайта newfocus.ford.bg, както и във фейсбук – под името Ford Focus Bulgaria, на адрес: facebook.com/fordfocusbg.

 
Keywords:   ford, ford focus
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...