Новият AUTO BILD идва с автомобилен календар на 2014-а

Main January 7, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 4645 views | no comments

Първият за годината брой на българския AUTO BILD излиза в сряда с календар на всички новости, които изгряват на автомобилния небосклон през 2014 г.
Освен че от обстойното изследване на цели 16 страници читателите ще се запознаят с моделите, чийто дебют предстои през годината, те ще имат възможността да проследят и първите впечатления на редакторите от новата С-класа. Тя е сравнена с преките си конкуренти BMW Серия 3 и Audi A4. Друго сравнение търси истината кой е най-финансово изгоден сред еколозите BMW i3, Opel Ampera, VW Golf TGI и Toyota Prius Plug-in Hybrid.
Mazda 6 Sport Kombi е главният герой в рубриката за употребявани автомобили. В новия брой ще имате и възможността да седнете зад волана на първия автомобил на шампиона Фетел - BMW FB02.
Когато говорим за електрически модели, последна дума на технологиите е Tesla S. Той обаче доста прилича на NSU Ro 80 от 1967 г. Разлика все пак има и каква е тя, ще узнаете от страниците на списанието.
И още:
Специално изследване на 16 стр. Всички новости на 2014-аСравнение BMW i3, Opel Ampera, VW Golf TGI и Toyota Prius Plug-in HybridСравнение Mercedes C-класа срещу BMW Серия 3 и Audi A4Репортаж Майсторите гумоделциВъодушевление Първият автомобил на Фетел - BMW FB02Употребявани автомобили Mazda 6 Sport Kombi


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...