Новият Lexus IS с дебют в Детройт

Main December 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4680 views | no comments

Новият Lexus IS ще направи официален дебют на автомобилното изложение в Детройт през януари. Серийният модел обещава да предложи напълно нов дизайн както отвън, така и отвътре.
Моделът ще използва скъсена версия на платформата, използвана от GS. Окачването ще е ревизирано, включващо по-меки пружини и по-твърди стабилизиращи щанги. Интериорът ще бъде още по-луксозен, вдъхновен от CT200h.
Засега са известни два двигателя – чисто нов V6, за който няма информация, и хибриден 2,5-литров 4-цилиндров агрегат с мощност 240 к.с. Последният ще бъде свързан с безстепенна трансмисия, която ще даде възможност на седана да ускори от 0 до 100 км/ч за около 6,9 сек и да достигне максимална скорост от 225 км/ч. По отношение на ефективността, хибридът ще изразходва средно 3,8 л/ 100 км с вредни емисии по-малко от 100 г/км CO2.

 
Keywords:   co2, lexus
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...