Новият Mercedes C-class от Brabus

Main March 27, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 908 views | no comments

Тунинг компанията на годината 2007- Brabus, представи своето виждане на тема новата C-class на Mercedes. Спортната програма на марката е поработила сериозно върху седана и в частност върху неговия двигател. Той вече има работен обем от 4.0 литра и предлага максимална мощност от 244 кВт или 332 конски сили. В пакета са включени още елегантен аеродинамичен комплект, двадесетцолови алуминиеви джанти, ново окачване, както и множество интериорни нововъведения.

За версиите C 280 и C 350, Brabus предлага своя доработен BRABUS 4.0 двигател с конструкционни промени по коляновия вал, цилиндрите и буталата. Крайният резултат е работен обем от 4.0 литра, максимална мощност 244 кВт или 332 конски сили. Максималният въртящ момент на мотора е 420 Нм и се достига при 4 200/мин. Екипираните с този задвижващ агрегат версии на новия Mercedes C-Class са в състояние да се ускорят от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди и да развият максимална скорост от 275 км/ч.

За дизеловите версии на новия C-class от Brabus са предвидили пакетът PowerXtra. Базово в случая се явява китът D2, който гарантира увеличение на максималната мощност с 28.7 конски сили. D3 предлага максимална мощност от 195 конски сили, а топ- изпълнението D6 добавя още 48 кончета.

От Brabus предлагат и богат избор 17-, 18-, 19- и 20-цолови джанти, няколко вида спортни окачвания и впечатляващ набор интериорни новости.

 
Keywords:   Brabus, c 280, mercedes c class
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...