Nissan Tiida идва в Европа през юни

Main March 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2657 views | no comments

От централата на Nissan Europe съобщиха, че моделът Tiida ще бъде на разположение на потребителите от юни месец тази година. Наличните варианти на автомобила ще бъдат с четири и пет врати, а двигателите ще бъдат два бензинови и един дизелов.

Nissan ще представи Tiida в онези европейски страни, в които преди години имаше силен интерес към моделите Almera и Primera. В това число ще бъдат включени Кипър, Чехия, Финландия, Гърция, Унгария, България и други. В момента европейското подразделение на Nissan разглежда възможността за представянето на Tiida и на някои от основните пазари в Европа. В Япония и Съединените Американски Щати, този модел е добре познат и се продава под името Versa.

Tiida ще се предлага във варианти с четири и пет врати, както и с два бензинови (1.6, 110 конск сили и 1.8 литра, 126 конск сили) и един дизелов двигател (1.5 dCi, 105 конски сили).

Очакваните годишни продажби на Nissan Tiida са свързани с цифрата от около 30 000 автомобила. "Нашият бизнес подход е ръководен от клиентите и разума, споделя Браян Каролин, старши вицепрезидент на подразделението Продажби и Маркетинг на Nissan Europe. "Решихме да пхредставим Tiida на онези пазари, където има ясно изразени нужди и постоянно търсене на такъв тип продукти, които не биха били удовлетворени от Note или Qashqai, допълва Каролин.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...