Новият Outlander на Mitsubishi вече и в България

Main February 22, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 980 views | no comments

Видео от представянето на Mitsubishi Outlander можете да видите тук:AutoPress.tv

Най-новото попълнение в семейството на Mitsubishi вече е в България. Последният представител от кръвната група на Pajero и L200 – Outlander, бе представен официално от Балкан Стар Мотърс.

Outlander е роден в семейството на автомобили 4х4, създадени и конструирани да издържат при най-трудните условия. Outlander е вторият нов модел на японската марка, който влиза в България през тази година, след като само преди месец Балкан Стар Мотърс представи и новото поколение на Pajero.

Mitsubishi Outlander е създаден, за да внесе ново ниво на комфорт и стил в един от най‑бързоразвиващите се сегменти - SUV. Автомобилът се характеризира със стилна, спортна и дръзка външност. Широко тяло, мускулести калници и изострени линии демонстрират преосмислените форми в дизайна на SUV.

Mitsubishi Outlander се предлага с двулитров двигател турбодизел с интеркулер с мощност от 140 к.с. и 310 Нм въртящ момент. Скоростната кутия е механична, 6-степенна. До края на годината се очакват също 2,2 DI-D, както и бензиновият 2,4 MIVEC.

Спортното окачване на новия Outlander е изключително стабилно и осигурява истинско удобство при пътуване. Допълнителна роля за това играе и алуминиевият покрив, който сваля центъра на тежестта и създава стабилност и минимално накланяне в завоите.

Outlander дава възможност за избор между 5 и 7 седалки. Интериорът на автомобила предлага простор и многофункционалност. Купето е дълго, широко и високо, като предлага различни възможности за пренасяне на товар. Двете допълнителнии седалки Hide & Seat на третия ред могат да се отварят при необходимост, осигурявайки баланс между потребностите от комфорт и удобство и място за повече пътници и багаж.

650-ватовата аудио-система, разработена специално за Outlander от Rockford Fosgate, с чейнджър за 6 CD, 8 канален усилвател и субуфер прави удоволствието от шофирането още по‑голямо.

Пакетът от елементи, осигуряващи безопасност на пътниците включва:
предни и странични въздушни възглавници, както и странични, тип завеса, поемащи енергията вътрешни колони за защита на главите на пътниците и шофьора; ABS с EBD /електронно преразпределение на спирачното усилие/ и спирачен усилвател; предни и задни дискови спирачки за отлично спиране; ASTC активен контрол на стабилността и тракшън контрол, създаден, за да подобри поведението на автомобила на хлъзгави повърхности; ксенонови фарове /в зависимост от конкретното ниво на оборудване/ и много други.

Към момента повече от 50 клиента са направили заявка за автомобила.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...