Нови снимки на BMW 6-Series Cabriolet

Main January 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3160 views | no comments

Думи като „спиращ дъха”, „неустоим” и „безупречен” изпъстрят историята на BMW кабриолетите. Днес марката добавя нови снимки на BMW 6-Series Cabriolet, което бе разкрито в края на миналата година.
Под класическия мек покрив има място за четирима души, които ще се радват на луксозната атмосфера в интериора.
В началото новото поколение ще се предлага с два двигателя. Осемцилиндровият мотор на 650i Cabriolet генерира 407 к.с., докато шестцилиндровият редови агрегат BMW TwinPower Turbo с директно впръскване и Valvetronic произвежда 320 к.с и ще задвижва 640i Cabriolet.
И двата двигателя стандартно са с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Технологията BMW EfficientDynamics с Старт/Стоп система пък е инсталирана на борда на 640i Cabriolet.
С 4,4 V8 мотора кабриолетът ускорява за 5 секунди и разполага с 600 Нм въртящ момент. Ограничението на скоростта е при 250 км/ч, а разходът на гориво може да се похвали с 10,7 литра на 100 км.
При 3,0-литровия шестцилиндров агрегат спринтът от 0 до 100 км/ч отнема 5,7 секунди, като и тук бариерата на скоростта електронно се спуска при 250 км/ч. Средният разход на гориво по официални данни е свален на 7,9 литра на 100 км.
Технологията за шасито е без аналог в своя сегмент, като най-модерните машини в завода на BMW гарантират още по-динамични характеристики и подобрен комфорт спрямо предшественика. Към серийното оборудване новият кабриолет е с Drive Dynamic Control, която позволява на шофьорите да избират собствени настройки на окачването, а Adaptive Drive системата електронно контролира амортисьорите и стабилността.
Към допълнителните опции за модела са камера за задно виждане, Surround View, BMW Night Vision с разпознаване на пешеходци и BMW Parking Assistant. BMW 6-SeriesCabriolet е единствен в класа си с Head-Up дисплей.
Дизайнът на новия кабриолет силно се отличава с наклонените напред „бъбреци”, „нос на акула”, поразителни контури на предния капак и мускулести калници, които загатват за мощния двигател и поведението на пътя. Опционалните халогени се състоят от поредица от три LED диода, под всеки един от ксеноновите фарове.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...