Новото Mitsubishi Pajero вече и в България

Main January 11, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1122 views | no comments

Новото поколение на Mitsubishi Pajero вече присъства и на нашия пазар, благодарение на официалния представител на марката за България- Балкан Стар Мотърс.

"Ние знаем, че Pajero е много повече от автомобил. Новото поколение на Mitsubishi Pajero притежава онова, което превръща автомобилите в легенди: най- доброто направено, дори по- добро. Този автомобил може да се справи с всички предизвикателства и го доказва вече 25 години на всякакви терени по света, коментира Орлин Младенов, генерален мениджър на Балкан Стар Мотърс.

Основните габарити на новото Mitsubishi Pajero са дължина 4 900 мм, височина 1 900 мм и ширина 1 875 мм. Междуосието на автомобила е 2 780 мм. Моделът се предлага с избор между два двигателя- 3.2 DI-D Ifmmon Rail дизелов и 3.8 V6 Mivec бензинов. Максималните мощности на двата агрегата са съответно 160 или 170 и 249 конски сили. Дизеловият мотор осигурява мощността, необходима, за да може да достигне навсякъде бързо, гладко и тихо, и се предлага както с механична, така и с автоматична предавателна кутия. При избор на последната модификация е наличен и филтър за твърди частици.


Крайната цена на базовата модификация е 76 990 лв, а тази на топ- изпълнението е 107 980 лв.

 
 

Images Gallery


 

Peugeot през 2006 Peugeot през 2006
January 12, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...