Обновеното Porsche 911 с директно впръскване на горивото и DCG

Main June 6, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1979 views | no comments

Днес от Porsche разпространиха първите официални снимки и техническа информация за новото поколение на класиката 911. Освен с променен дизайн, представителите на на модела вече ще се предлагат с двигател с директно впръскване както и с предавателна кутия PDK (double-clutch gearbox, Porsche-Doppelkupplung).

С новия двигател, Carrera Coupе обещава горивна икономичност от порядъка на 9.8 литра на 100 километра, а при Carrera показателят е около 11 литра на 100 километра. Максималната мощност на 3.6 литровия мотор на 911 Carrera е увеличена с 20 конски сили и вече достига 345 "кончета. 911 Carrera S с нейния 3.8 литров агрегат обещава 385 конски сили (+30 к.с.). Благодарение на увеличението в мощността, Carrera S Coupе е в състояние да предложи максимална скорост на движение от над 300 км/ч.

В комбинация с новата трансмисия с два съединителя PDK, Carrera Coupе се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди, което е с 0.2 секунди по- добро постижение в сравнение с версията с механична шестстепенна предавателна кутия. За онези от потребитителите, за които това не е достатъчно бързо, от Porsche са предвидили Sport Chrono Plus със система за оптимално потегляне (Launch Control). Резултатът е намаляване на времето за достигане на 100 км/ч от спряло положение с 0.2 секунди.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...