Пепелянката стана още по-отровна

Main November 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1062 views | no comments

- Dodge представя Viper SRT10® ACR

Изцяло новата версия 2008 година на Dodge Viper SRT10® ACR (American Club Racer), беше представена за първи път по време на тазгодишното автомобилно изложение в Лос Анджелис (16-25 ноември).

Последното попълнение в семейството Street and Racing Technology (SRT) на Chrysler LLC е изцяло новата версия 2008 година на Dodge Viper SRT10 ACR. Със своите 600 конски сили автомобилът е разработен да доминира на състезателната писта, но същевременно може да бъде управляван законно и по улиците.

"С изцяло новия 2008 Dodge Viper SRT10 ACR, SRT студиото взе най-върховата американска спортна кола и я "инжектира с допълнителна доза състезателна ДНК, зави Майк Акавити, Маркетинг и комуникации Додж и SRT. "От SRT проектираха автомобил на базата на новия 2008 Dodge Viper SRT10 с намалено тегло, по-добро окачването и аеродинамика с единствената цел да създадат върховия Viper - за улицата и пистата, допълва Акавити.

Сърцето на 2008 Viper SRT10 ACR е 8.4 литровият алуминиев V10 двигател с максимална мощност 600 конски сили. Предавателната кутия на автомобила е последно поколение (TR6060) на шестстепенната механична Tremec T56.

Производството на 2008 Dodge Viper SRT10 ACR ще се извършва в завода Конър Авеню в Детройт. "Пепелянката ще достигне изложбените центрове на марката през втората четвърт на следващата година на цена от около 100 000 USD.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...