Подложиха CT 200h на фейслифт

Main November 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8900 views | no comments

Новото издание на CT 200h на Lexus ще е сред световните премиери на автомобилния салон, който започва в Гуанджоу, Китай, от 21 ноември. Моделът бе въведен в гамата на Lexus през 2010 г. в качеството си на първия компактен хибрид в луксозния клас. Актуалното му поколение е способно да се придвижва изцяло в електрически режим до 45 км/ч - безшумно, без вредни емисии и с нулев разход на гориво. Средният разход по каталожни данни е 3,8 л/100 км, а цените у нас започват от 51 650 лв. с ДДС.
От публикуваните официални снимки във фирмения сайт можем да видим, че фейслифтът на CT 200h носи новите външни белези на луксозната марка на Toyota – вретеновидната радиаторна решетка и сините контури на емблемата, подчертаващи екологичния характер на модела. Нов е дизайнът на летите джанти, леки промени забелязваме и в задната част на автомобила.
Повече информация очаквайте след 21 ноември.

 
Keywords:   lexus
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...