Mercedes срещу Audi в AUTO BILD 372

Main November 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9150 views | no comments

Mercedes прави първия ход: новата C-класа ще се появи на пазара през следващата година. Audi A4 ще я последва през 2015 г. Този високотехнологичен дуел ще можете да проследите в аванс в новия брой на българския AUTO BILD.
Под светлините на прожекторите застава и втората генерация на основоположника на жанра „кросоувър“ в изисканата автомобилна литература - Nissan Qashqai II, модел, с който производителите обещават да променят бъдещето.
Сравнителните тестове изправят в трибой сериозните компактни ванове Citroen Grand C4 Picasso с VW Touran и Kia Carens - кой ще победи, ще узнаете от страниците на списанието.
Отоговор на въпроса има ли GTI с разход 2,0 л/100 км, търсете в първите впечатления на редакторите на изданието от Peugeot 208 Hybrid FE и Kia Pro Ceed GT Track.
По традиция продължителният тест „разфасова“ до най-малката подробност даден модел, шофиран в продължение на поне две години. В AUTO BILD 372 тази чест се пада на BMW 528i Туринг.
В рубриката съветник ще се запознаете с най-добрите зимни гуми за вашия автомобил, а от употребяваните автомобили този път редакторите са разнищили цялата истина за това, дали наистина е възможно да открием добре поддържани и почти недокоснати коли от гаража на някоя баба. В случая такива се оказват ценните находки на редакторите като VW Golf II, Toyota Paseo Coup

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...