Порше БГ- официален превозвач на Сийл

Main October 25, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1177 views | no comments

Британският соул и поп изпълнител Сийл пристига днес след концерт в Букурещ. По време на престоя си в България, Сийл ще се вози във великана на марката - Audi Q7, 3 TDI, черен металик с перлен ефект. Мениджърският екип и бендът ще имат на разположение Audi A6, Multivan – луксозната пътническа лимузина на Фолксваген и LT.

Британският музикант е известен познавач и ценител на спортни автомобили. Той е един от почетните гости на Ауди Форума в Некрасулм, Германия. Звездата на соул музиката дава специално интервю за Ауди АГ във връзка с тест драйв с Audi Q7 по eдин от пътищата на quattro,от Лос Анжелис до Сиера Невада, местността Мамот Лейкс в Мъртвата долина. Сийл, който освен мощните и красиви автомобили, обича и сноуборда, споделя пред екипа на Ауди Magazine, че условията за неговия любим спорт не винаги са добри и за автомобилите, но Ауди Q7 е надежден партньор по снежните склонове. Автомобилът преодолял терена с лекотата, с която Сийл се спуска със сноуборда.

Почитатели на Audi в света са Джамиракуай, световноизвестният пианист Ланг Ланг, Пауло Куелю, немският рап изпълнител Ксавие Найду и модераторката Дезире Носбуш, а в Multivan се возиха и музикантите от популярната група Black Eyed Peas по време на концертите си в Париж и Братислава тази година.

Audi предоставя своите услуги на ВИП превозвач на емблематични личности в различни сфери – изкуство, политика, спорт. Обединяващото в техния образ е новаторския дух, водещата им роля в областта , в която работят и жалоните , които поставят.

Флота от Аudi A8 беше и официален превозвач и партньор на световната премиера на Парфюмът по едноименния роман на Патрик Зюскинд в Мюнхен, Германия. 20 Аudi А8 бяха предоставени на ВИП гостите по време на раздаването на годишните филмови награди Берлинаре в Берлин, както и в рамките на събитието за връчване на DIVA наградите в Мюнхен 2006. Автомобилният концерн предостави на носителя на наградата DIVA за цялостен принос към изкуството, актьорът Ален Делон, Аudi А8 4.2 л. quattro.
Седемте места, сигурността и комфортът, които предлага луксозният Фолксваген Multivan го правят предпочитан партньор в различни мащабни мероприятия от международен характер. Така например, организаторите на тазгодишното Световно първенство по футбол в Германия се довериха на 10 автомобила от марката като официален превозвач на летище Хановер, а 140 Multivan-a и 155 Аudi А8 бяха предоставени на разположение на делегатите на срещата на върха на Европейския съюз, която се проведе през май във Виена.

 
Keywords:   Audi A6, Audi Q7, mul, multivan
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...