Първи поглед върху BMW 3 Convertible

Main October 24, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 2758 views | no comments

Световният дебют на новото BMW 3 Convertible ще се състои по време на автомобилното изложение в Детройт през януари следващата година, а началото на европейските продажби на модела е планирано за края на първата четвърт на 2007. Първоначално, новото BMW 3 Convertible ще се предлага във варианти 325i и 335i, но те ще бъдат последвани и от няколко други с по- малки двигатели.

Една от най- интересните особености на новото попълнение в моделната гама на баварската марка е неговия електрически сгъваем твърд таван- първия по рода си за BMW. Когато той е разгънат, товарното отделение предлага вместимост от 350 литра, а когато е прибран, то намалява до 210 литра. При необходимост за допълнително товарно пространство, облегалките на задните седалки могат да бъдат сгънати, а самата промяна в конструкцията на автомобила се извършва за минималните 22 секунди.

Модификацията 325i на BMW 3 Convertible ще предложи на своите собственици максимална мощност от 218 конски сили, ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди и максимална скорост на движение от 243 км/ч. Трилитровата 335i версия ще предложи 306 конски сили, ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.8 секунди и максимална скорост на движение от 250 км/ч. Стандартно, и двете модификации ще бъдат оборудвани с шестстепенна механична предавателна кутия. При желание от страна на клиентите, тя може да бъде заменена с новата шестсепенна автоматична, дебютирала при новото купе на третата серия.

 
Keywords:   bmw, bmw 3
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...