Правнучката на Хенри Форд пристига в България

Main June 10, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6325 views | no comments

Шест нови модела направиха своя официален дебют на щанда на „Мото-Пфое” по време на Автомобилен салон София 2011.
Концепцията Vertrek e премиерата на марката Ford. Покривалото падна и от великолепния Range Rover Evoque, абсолютната звезда на щанда. Най-малкият и най-лек Land Rover идва с богати възможности за избор по отношение на трансмисиите, двигателите и цветовете на атрактивната цена от 68 000 лв.
Луксозният Jaguar XF 2012 ще изкушава с нов дизелов 4-цилиндров мотор, куплиран с 8-степенна предавателна кутия. Това е най-икономичният модел в гамата на британската марка.
Клод Лоик, регионален директор на Volvo за Източна Европа, представи и новото V60. Купувачите на комбито могат да ползват и данъчен кредит. Volvo XC60 и версия R Design на C30, чиято цена в момента е 40 000 лв., също дебютираха на щанда на марката.
„Предстои много вълнуваща седмица за нас, защото празнуваме 20-годишнината от основаването на компанията. Ще открием и музей на „Мото-Пфое”, а наскоро врати отвори новият шоурум на Land Rover и Jaguar. Предложили сме и много атрактивни ценови пакети по повод юбилея ни”, заяви Филип Пфое по време на пресконференцията на компанията.
Следващата седмица започва и 20-дневно роудшоу под формата на обиколка на България. То ще бъде посветено на първата такава проява, състояла в страната ни.
Елена Форд, вицепрезидент на автомобилния гигант Ford и правнучка на неговия създател Хенри Форд, съвсем скоро ще посети България.
Освен с новите модели на четирите марки посетителите на изложението ще могат да се запознаят с добрите ценови пакети за Ford Focus и Ford Fiesta.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...