Продължителен тест на Mazda 3 в AUTO BILD България

Main October 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7630 views | 1 comment

Трябва ли още да приемаме японските машини като еталон за надеждност или качеството им се е влошило? На този въпрос ще си отговорите, след като се запознаете с резултатите от продължителния тест на Mazda 3 с двигател 1,6. С нея колегите ни от AUTO BILD изминаха 100 000 км, след което по традиция я разглобиха. За любителите на автомобилите от Германия новият брой представя втората част на голямото сравнение между моделите на Ford и Opel - производителите, които никога не успяват да задминат VW по продажби. Ще разберете изхода на битките между Focus Turnier и Astra ST, C-Max и Meriva и Mondeo и Insignia.
Ако търсите употребявана кола, но въпреки това обръщате голямо внимание на сигурността, ще се зарадвате на рубриката за автомобили втора ръка, където фокусът е върху модели с 5 звезди на краш тестовете и цена до 5000 евро.
Сигурността надали обаче е тема, над която ще се замислите, четейки материала „Добре дошли в Morganland“. В нея водещият редактор от немското издание Волфганг Кьониг описва впечатленията си от нетрадиционните Morgan 3-Wheeler и 4/4.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 
Gravatar photo
asen-mercedesa, (over 12 years ago)
Golf pobedi BMW seria 1 pasat pobedi hundai i40,a scirroco-velaoster.
+1

Positive: 1
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...