Проектът от конкурса за дизайн “Създай своя гръмотевичен Cruze” вече краси Mall of Sofia

Main April 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1945 views | no comments

Четири дни след края на конкурса "Създай своя гръмотевичен Cruze" всички желаещи могат да видят спечелилия проект на живо в Mall of Sofia. От 18 април до 1 май на щанда на София Ауто специалният Chevrolet Cruze ще бъде достъпен за феновете на марката, а потенциалните клиенти ще могат да тестват брандирания автомобил и да получат последен брой на списание BBC Top Gear България.
Камелия Владимирова, която е автор на проекта, вече получи наградата си - уикенд с Chevrolet Cruze и едногодишен абонамент за списание BBC TopGear България. Подобна награда очаква и един от всички посетители на Mall of Sofia, които попълнят анкетна карта и участват в томболата на София Ауто. За най-бързите ще има допълнителен стимул - един от попълнилите до 25 април ще може да присъства на предпремиерата на ТОР: Богът на гръмотевиците 3D в Синема Сити.
Заповядайте на щанда на София Ауто в Mall of Sofia и се запознайте с новостите при Cruze и другите модели от гамата на Chevrolet.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...