Произвеждат Codatronca TS в лимитирана серия, пускат и кабрио

Main March 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1798 views | no comments

Италианската компания SpadaVettureSport е подготвила открита версия на суперколата си Codatronca TS. Чудото ще дебютира на изложението за луксозни стоки Top Marques, което ще протече от 14 до 17 април в Монако. Към името на модела ще добавят и разширението Monza. Засега в обращение е пусната само официална скица на кабриолета.
Производителят на ексклузивни автомобили заяви от сайта си, че започва серийното производства на Codatronca TS. Купето ще бъде произведено в лимитирана серия от 20 екземпляра, а цената е 300 000 евро.
Откритата версия ще е със същите силови агрегати. Първия си автомобил марката представи през 2008 г. и той бе разработен на шасито на Chevrolet Corvette. Суперколата е със 7,0-литров 8-цилиндров двигател с макс. мощност 630 к.с. Той е способен да работи и с биоетанол. Максималната скорост на актуалния модел е 340 км/ч.
Основателят на компанията Паоло Спада е бивш дизайнер на Smart и Honda.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...