Първият шоурум на McLaren отвори врати в Лондон

Main June 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2475 views | no comments

Дженсън Бътън, Люис Хамилтън и Рон Денис бяха звездните гости при откриването на първия шоурум на McLaren в лондонския център „Уан Хайд Парк". С това бе даден старт на новата глобална търговска мрежа на марката в 35 локации от 19 страни.
Вече са назначени представителства във Франкфурт, Мюнхен, Токио и Сингапур, като втората фаза от разширяването на присъствието на McLaren по горещите точки от света ще продължи прогресивно до 2012 г. Във Великобритания ще има три центъра на марката - в Лондон, Бирмингам и Манчестър.
В Европа представителства ще се появят в Германия - в Дюселдорф, Хамбург, Франкфурт, Мюнхен, в Бенелюкс - в Брюксел, във Франция - в Монако и Париж, в Италия - в Милано, в Испания - в Мадрид, в Швейцария - в Цюрих. Не по-малък ще бъде броят им и в Северна Америка - Торонто, Чикаго, Далас, Лос Анджелис, Ню Йорк, Маями, Нюпорт Бийч, Филаделфия, Сан Франциско и Тампа. В Средния Изток центрове ще изникнат в Абу Даби, Дубай, Катар, Джедах, Бахрейн, и Йоханесбург. В Азия те ще бъдат позиционирани в Хонконг, Сингапур, Осака и Токио, а в Австралия - в Сидни.
Още на 30 юни ще бъде открит втори шоурум във Великобритания - в Манчестър, а на 5 юли - и в Бирмингам. Останалите 32 центъра ще започнат да функционират поетапно до края на годината, като се започне от европейската мрежа.



Видео

 
Keywords:   Mclaren
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...