Сексът в колата най-добър!? +видео

Main June 22, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2425 views | no comments


Американското издание USA Today публикува резултати от изследване, търсещо най-добрите места за секс. С голяма преднина в класирането на първо място са колите, които са предпочитано място за интимни забавления за 48% от анкетираните. От отговорите не е ясно дали сексът в собствената кола или в чужда е по-предпочитан?



На второ място е класиран доста банален вариант - в чуждото легло, за което са гласували 33% от участниците в анкетата, на трето е "ела с мен в гората" - за секса на сянка под дърветата и храстите са гласували 27% от запитаните.

Участниците в анкетата са били попитани още в какво място биха искали да правят секс, но още не са го пробвали. 26% от жените искат наа плажа, но пък едва 23% от пробвалите за разтуха пясъка го признават като удачно място за интимности.

Сред мъжете на първо място в списъка на неосъществените фантазии е сексът в кабина на самолет.

 
Keywords:   usa today
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...